‘’Kickboksen heeft mij veel gebracht en ik wil jou graag hetzelfde laten ervaren als kickbokstrainer!’’

 

Mijn naam is Amro Mansour. Ik ben 23 jaar en studeer International Business aan de Hanze Hogeschool. Op dit moment werk ik als ZZP-er bij MH-Reload en geef hier met veel plezier kickbokstraining.

Op mijn 17e woog ik 117kg en met een lengte van 176cm besefte ik mij dat dit gewicht niet bevorderlijk was voor mijn gezondheid. Het roer moest om en ik besloot me aan te sluiten bij een kickboksschool. Hier haalde ik zoveel plezier en voldoening uit, dat ik daar soms wel 7x per week aanwezig was.

Door zoveel beweging en ook te letten op mijn voeding raakte ik steeds verder gemotiveerd, want het resultaat en elke kickbokstraining gaf mij iedere keer weer een gevoel van overwinning! Ik wilde mijzelf een nog grotere motivatie en doel geven om meer gewicht te verliezen en besloot om aan een kickbokswedstrijd mee te doen, in de gewichtsklasse tot 70kg. Ja, je leest dit goed, van 117kg naar 70kg!

Binnen 1 jaar na mijn eerste kickbokstraining woog ik 70kg en vocht ik mijn eerste partij. In totaal heb ik drie wedstrijden gevochten. Of ik ze gewonnen heb? Dat mag je mij persoonlijk vragen tijdens jouw eerste training.

Gratis training aanvragen

 

kickbokstraininer Amro GroningenWat kickboksen jou kan brengen?

Kickboksen heeft mij veel gebracht en ik wil jou graag hetzelfde laten ervaren! Om een paar voorbeelden te noemen:

  • Zelfdiscipline
  • Een gezonder lichaam en geest
  • Meer zelfvertrouwen
  • Een vracht aan energie

Ik wil mijn passie en kennis van deze fantastische sport graag met jullie delen als kickbokstrainer!

 

Meer dan een kickbokstrainer

Doe ik naast mijn studie en kickbokstrainingen ook nog iets anders? Jazeker! Reizen vind ik fantastisch, het liefst naar warme landen. Ik hou van goed en lekker eten (vooral visgerechten!), afspreken met vrienden, sportmassages nemen en een goeie film op zijn tijd sla ik ook nooit af!

Gratis training aanvragen