1 op 1 Personal Bokstraining Groningen

Wanneer je specifieke persoonlijke doelen wilt behalen met een plan die volledig op jou is afgestemd dan is bokstraining in Groningen iets voor jou. Of je nu een uur of een half uur traint, jij krijgt 100% aandacht van één van de personal trainer. Je wordt volledig ontzorgd in het bedenken van de trainingen, de details en uitvoering. Samen met je personal trainer bespreek je je doelen, wordt er voor jou een trainingsplan op maat gemaakt en zal de trainer voor jou door het vuur gaan om je te helpen je doelen te behalen.

personal bokstraining 1 op 1 groningen

Wat de trainer van jou verwacht? Commitment! Aanwezig zijn, je laten meenemen in de training en er vol voor gaan!

De vorm waarin jij je doelen wilt behalen kan door middel van boksen, kickboksen, High Intensity krachttraining, circuittraining of een mix van deze vormen. Dit bespreken we samen bij het opstellen van jouw trainingsplan.

Wij garanderen jou dat jij na een training weer volledig opgeladen bent om je weg te vervolgen. Wanneer jouw doelen uiteindelijk gerealiseerd zijn kun jij met een kruiwagen aan zelfvertrouwen en een sterker en gezonder lichaam de hele wereld aan!

 

Gratis bokstraining aanvragen in Groningen

 

1 op 2 Bokstraining

personal bokstraining 1 op 2 groningenBoksen met een vriend, vriendin, familielid of collega kan heel motiverend zijn. Deze trainingsvorm is zeer geschikt voor tweetallen die het fijn vinden om in een veilige omgeving samen met iemand anders grenzen te verleggen, de onderlinge band te versterken of plezier te maken. Als kers op de taart brengt deze training een financieel voordeel met zich mee.

 

Gratis bokstraining aanvragen in Groningen

 

 1 – 6 Bokstraining

personal bokstraining groepstraining groepsboksen groningenBokstraining wordt vaak in (te) grote groepen gegeven, waarbij er weinig oog en tijd is voor (individuele) techniek en ook kan het krachtverschil tussen groepsleden te groot zijn. Dit kan een onveilig gevoel geven, zeker als beginner, waardoor de drempel te groot wordt om de trainingen te blijven volgen.