Ik sport mijn hele leven al: van intensief wedstrijdzwemmen tot voetbal, basketbal, hardlopen, tennis en badminton. Nog nooit had ik een vechtsport beoefend. Die uitdaging sprak mij erg aan!

Nadat ik twee jaren geleden overspannen ben geraakt adviseerde mijn behandelaar mij iets te gaan doen om mijn innerlijke spanning af te bouwen, hij stelde houthakken voor, maar boksen leek mij een mooi alternatief.

Omdat ik graag écht iets voor mezelf wilde doen in plaats van trainen in een (boks)groep koos ik voor personal bokstraining: een 1 op 1 training met daarin alle aandacht en focus op mezelf.

Door deze personal boks training ben ik veel meer in balans. Na elke sessie met Mike ben ik totaal uitgeput, maar ook enorm rustig en tevreden met mezelf én de wereld om me heen. Mike is in deze ontwikkeling een belangrijke factor geweest, want naast het leren boksen hebben wij ook veel goede gesprekken gevoerd. Dit ontstond eigenlijk heel spontaan.

De combinatie van persoonlijke aandacht met goede kennis van het boksen én de didactische vaardigheden van Mike vond ik erg fijn.

“Je kunt een goede bokser zijn, maar dit maakt je niet automatisch een goede bokscoach”

Bij Mike heb ik beide ervaren. Om deze reden(en) zou ik Mike absoluut aanraden. Ik ben erg tevreden met zijn manier van coachen en ik vind Mike ook gewoon een toffe gozer.