Wat kan kickboksen voor jou betekenen?

Kickboksen binnen MH-Reload draait om motorische, fysieke, maar vooral ook geestelijke ontwikkelingen. Op motorisch vlak leer je van een personal trainer de houding, stoot en traptechnieken aan. Hierdoor zul je meer balans, flexibiliteit en mobiliteit ontwikkelen.

Op een hoog tempo wordt er veel spierarbeid verricht wat resulteert in het winnen van meer spiermassa en het vergroten van het cardiosysteem. Door deze fysieke ontwikkelingen zal jij meer energie ervaren en je fitter gaan voelen.

Naast de motorische en fysieke verbeteringen is er op geestelijk vlak ook heel wat te winst te behalen. Kickboksen is dan ook de perfecte uitlaatklep om stress kwijt te raken en zelfvertrouwen te tanken. Je word dus niet alleen lichamelijk fitter, maar zit ook beter in je vel. Hierdoor zul je scherper zijn tijdens je werk en assertiever worden in het dagelijks leven.

 

1 op 1 kickbokstraining Groningen

Wanneer je specifieke persoonlijke doelen wilt behalen met een plan die volledig op jou is afgestemd dan is kickboksen in Groningen iets voor jou. Of je nu een uur of een half uur traint, jij krijgt 100% aandacht van één van de personal trainers. Je wordt volledig ontzorgd in het bedenken van de trainingen, de details en uitvoering. Samen met je personal trainer bespreek je je doelen, wordt er voor jou een trainingsplan op maat gemaakt en zal de trainer voor jou door het vuur gaan om je te helpen je doelen te behalen.

kickboksen groningen personal trainer 1 op 1

Wat de trainer van jou verwacht? Commitment! Aanwezig zijn, je laten meenemen in de training en er vol voor gaan!

Wij garanderen jou dat jij na een training weer volledig opgeladen bent om je weg te vervolgen. Wanneer jouw doelen uiteindelijk gerealiseerd zijn kun jij met een kruiwagen aan zelfvertrouwen en een sterker en gezonder lichaam de hele wereld aan!

 

Gratis kickbokstraining aanvragen in Groningen

 

1 op 2 kickboksen

kickbokstraining 1 op 2 groningenKickboksen met een vriend, vriendin, familielid of collega kan heel motiverend zijn. Deze trainingsvorm is zeer geschikt voor tweetallen die het fijn vinden om in een veilige omgeving samen met iemand anders grenzen te verleggen, de onderlinge band te versterken of plezier te maken. Als kers op de taart brengt deze training een financieel voordeel met zich mee.

 

Gratis kickbokstraining aanvragen in Groningen

 

 1 – 8 kickboksen

groepstraining kickboksen groningenKickbokstraining wordt vaak in (te) grote groepen gegeven, waarbij er weinig oog en tijd is voor (individuele) techniek en ook kan het krachtsverschil tussen groepsleden te groot zijn. Dit kan een onveilig gevoel geven, zeker als beginner, waardoor de drempel te groot wordt om de trainingen te blijven volgen.

Het maximaal aantal deelnemers in deze small group kickbokstraining is acht, hierdoor is er genoeg tijd en ruimte voor de trainer om iedereen evenveel aandacht te kunnen geven. Dit maakt het veiliger en je haalt meer uit je training.

 

Gratis kickbokstraining aanvragen in Groningen