‘’ De handschoenen liggen voor je klaar, je hoeft ze alleen maar aan te trekken! ’’

Elf jaar geleden heb ik mijn passie in het boksen gevonden. Ik ben begonnen bij BSG (Boxing Stad Groningen) toen de vereniging nog niet zo groot was. Ik trainde vanaf het begin met ‘de jongens’ mee en merkte dat ik aanleg had omdat ik de verschillende technieken snel oppakte. Vooral het technische aspect en het voetenwerk is volledig mijn ding!

personal trainer els balkema, bokstraining fit wordenNa een aantal jaren stond ik zelf voor de groep en mocht ik lesgeven aan grote groepen beginners en gevorderden. Bij het trainen van grote groepen heb je niet altijd de ruimte om eenieder die aandacht te geven die hij of zij nodig heeft. Dat is waar ik de switch heb gemaakt naar personal training. Het mooie van personal training vind ik dat ik mijn aandacht niet meer hoef te verdelen over een grote groep, maar dat ik mij meer en beter kan focussen op het verbeteren van de (individuele) techniek. Hierdoor kunnen we samen écht iets bereiken!

personal trainer groningen, bokstraining, individuele krachttraining, fit wordenBij MH-Reload richt ik mij op het geven van 1 op 1, 1 op 2 en small group (max. 6 personen) trainingen. Op deze manier kan ik de technieken gerichter en sneller overbrengen, omdat er meer ruimte is voor het individuele aspect.

Klanten beschrijven mij als toegankelijk, duidelijk (op een positieve manier 😉) en een techniekfreak. Met de combinatie van boksen en krachtoefeningen help ik jou op een veilige manier grenzen te verleggen waardoor jij je fysiek en mentaal sterker zult voelen. De handschoenen liggen voor je klaar, je hoeft ze alleen maar aan te trekken!

Proeftraining aanvragen