‘’ Samen zullen wij jouw grenzen leren verkennen en verleggen binnen een veilige omgeving ’’

 

Op mijn 17eheb ik mij samen met mijn vader aangemeld bij een sportschool in Kardinge (Groningen) en hier mijn passie voor gezondheid ontwikkeld. Deze passie begon extreme vormen aan te nemen toen ik mij ook nog aanmeldde bij een sportschool in de binnenstad van Groningen. Ik was daar zo vaak te vinden dat mijn lichaam mij in de steek liet en ik zwaar overtraind bleek te zijn.

personal trainer Groningen Mike Hendriks

In de jaren daarna heb ik het, samen met Joeri Zwart (Personal Trainer en auteur van o.a. ‘De kracht van slim trainen), over een totaal andere boeg gegooid. Van zoveel mogelijk trainen switchte ik naar optimaal resultaat boeken door zo min mogelijk in de sportschool aanwezig te zijn, want zeg nou zelf er zijn genoeg leukere plekken te bedenken om naartoe te gaan 😉.

Ondanks de bewezen effectiviteit van deze (voor mij nieuwe) manier van trainen, genaamd High Intensity Training, was het voor mij een behoorlijke uitdaging om de gedachte te veranderen dat meer niet per definitie altijd beter is. Ik heb het geluk gehad een vakidioot en vriend als Joeri altijd aan mijn zijde te hebben gehad en nog steeds. Mede dankzij zijn wetenschappelijke kennis en verdieping en door samen alles te hebben uitgetest ben ik in de loop der jaren een betere personal trainer geworden voor mijn klanten.

Gratis training aanvragen

 

Personal trainer Mike Hendriks kickboksenHet begon met krachttraining en een aantal jaren later heb ik daarbij verschillende vechtsporten beoefend. Boksen en kickboksen sprongen daar voor mij uit en daar ben ik mee verder gegaan. Nog steeds blijf ik daar zelf training in volgen om de beste training aan mijn klanten te kunnen geven.

Inmiddels ben ik ruim 10 jaar actief als personal trainer in Groningen en weet ik wat er nodig is om een gezonde levensstijl te creëren en vooral: om beter in je vel te zitten!

Het mooiste van mijn werk is als ik mensen een gevoel van overwinning kan ‘geven’ na het verleggen van een fysieke of mentale grens.

Wat klanten bij mij binnen de trainingen als prettig ervaren is mijn geduld, passie voor gezondheid en een luisterend oor, maar ik zou zo zeggen: pak je sporttas en kom het zélf ervaren!

Gratis training aanvragen